Om Mayland

Mayland A/S blev grundlagt i 1878 og har siden starten af 1900-tallet produceret kalendere til danskerne. Kalenderproduktionen er mangeartet, og der produceres hvert år flere millioner kalendere til alle formål. 

Vores forhandlere er primært kontorforsyninger og boghandlere, som hvert år sørger for, at kalenderne bliver en del af skrivebordet, væggen eller som personligt eje. 

Mayland har hovedkontor i Herlev ved København og er i dag en del af Burde Publishing AB med hovedsæde i Växjö i Sverige.

99108400-miljo-2

Made in Sweden

Burde har ca. 60 ansatte inkl. hovedkontoret i Växjö og kontorerne i København, Oslo og Helsingfors.

På hovedkontoret udføres det meste in-house, lige fra design til udvikling af nye produkter. Derudover udføres en del af produktionen også på hovedkontoret.

Produktion

I Sverige producerer vi hvert år en stor del egne kalendere, men hovedparten af vores produktion foregår hos eksterne leverandører. Al lager og logistik varetages fra Växjö i Sverige.

Om Burde
Burde er en innovativ virksomhed med egen designafdeling, produktudvikling og produktion. Burde blev grundlagt i 1991 og er i dag markedsleder i Norden med salg af kalendere.

Virksomheden vokser stadig i takt med sortimentet, hvor der bl.a. er kommet flere designede livsstilsprodukter og kontorartikler til sammen med helbredskonceptet JobOut.

Bæredygtighed fra start

life-planner-by-burde-logo
Med en Life Planner får du et værktøj, som kan øge din produktivitet og hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv. Det er de små forandringer i din hverdag, som gør forskellen, på vejen mod fremgang.
LPPink2024.png

Vores varemærker